ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

  1. Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών 

1α. Για αποστολές Ελλάδας

Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις υλοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεργάτιδας εταιρείας ως εξής:

  • εντός κεντρικής Μακεδονίας, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.
  • εντός Αττικής και στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.
  • στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

1β. Για αποστολές Κύπρου

Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για Κύπρο.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν τους χρόνους παράδοσης.

  1. Μέσω Πρακτορείο Μεταφορών (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις υλοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεργάτιδας εταιρείας και διαφέρουν ανά περιοχή.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που είναι πάνω από τον έλεγχό της.

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση.

Με Εταιρία Ταχυμεταφορών αποστέλνονται όλα τα μικρά δέματα, ρολόγια, διακοσμητικά τοίχου και μικροί καθρέπτες με μήκος μικρότερο των 135 εκατοστών. Παράδειγμα 130*80.

Οι μεγαλύτεροι καθρέπτες αποστέλνονται με μεταφορική . Τα δέματα με μεταφορική φτάνουν έως την αποθήκη της μεταφορικής της περιοχή σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει το κόστος μέχρι την αποθήκη της μεταφορικής.   Μόλις παραλάβουν θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΑΛΘΗΚΕ.