ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει .

6.1  Μέθοδος Αντικαταβολής

Η Αντικαταβολή σε όλους τους καθρέπτες ΔΕΝ υφίσταται καθώς το προϊόν δεν είναι έτοιμο, είναι ειδική κατασκευή με διαστάσεις, σχέδιο και touch επιλογές που φτιάχνονται ανάλογα τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Για τα υπόλοιπα προϊόντα το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ.

6.2 Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

(Η παραγγελία ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες)

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε έναν από τους παρακάτω  τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: IBAN / GR1601103190000031900503421 / ΑΔΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN / GR9801712240006224164112214 / ΑΔΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμό παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@ledmirror.gr.

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

6.3  Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα μέσω PayPal.

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners και American Express έκδοσης όλων των τραπεζών. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Paypal.